Nolo-olo-kotoilu

Terkkuja eksegetiikan superjännittävältä luennolta, joka on hieno syy kirjotella blogia! Tällä hetkellä täällä pohditaan, että mitä tapahtui Lemekille, mutta ei siitä sen enempää. Nyt mie nimittäin kerron jotain uudesta moodista elämässäni.

Uuden moodin nimi on kotoilu. Ihan oikeasti, en jaksa/osaa/uskalla käyä enää missään, vaan mieluummin istun koneella tai kudon sukkaa. No life -moodi siis. Mutta sukan kutominen (nimenomaan kutominen, minusta neulominen on maailman pällein sana) on osoittautunut ihan hyödylliseksi - mie sain nimittäin aikaan kahet villasukat viikon sisällä. Tässä siis kuvamateriaalia:

kirjoneule, villasukat

piirakkasukat, villasukat, 7 veljestä

Näillä jälkimmäisillä on niinkin taiteellinen nimi kuin piirakkasukat. Googlaamalla löytyy monta pätevää ohjetta. Ite käytin Lankahelvetin ohjetta. Tosi helpot ja kivat, kannattaa kokeilla kutoa tämmöset jos suurinpiirtein erottaa nurjan ja oikean silmukan!

Seuraavaksi ohjelmassa on polviin asti ulottuvat miesten sukat. Niissä saattaaki mennä sitten vähän kauemmin.

Ps. Armottoman palvelijan (Matt. 18:21-35) velka kuninkaalle oli euroissa ehkä noin neljä miljardia. Kuulostaa siltä, että korkoehdot on ollu samanlaiset ko pikavipeillä...

2 kommenttia: