Virkattu liivi

Edellisestä postauksestani on näköjään kulunut neljä kuukautta, oho! Se vielä päättyi sanoihin "Mutta joo, tämän romaanin myötä päätän lähes kuukauden mittaisen hiljaiseloni ja lupaan, että lähipäivinä on taas luvassa jotain uutta ja jännittävää!" :D Selittelyt ynnä muut ovat tarjolla tämän postauksen loppupuolella, mutta ensiksi itse asiaan!

virkattu liivi, novita nalle

Tällaisen liivin mie siis virkkasin Novitan ohjeella. Käsialani on huikean löysää, joten väkersin tämän numeroa pienemmällä koukulla kuin ohje kehotti. Silti piti soveltaa, ja leveyssuunnassa tähän tuli vain seitsemän palaa (ohjeessa yhdeksän). Ei se ollenkaan niin lyhkäiseksikään jäänyt kuin ohjeen kuvassa, mutta sole mikhään!

virkattu liivi, novita nalle

Lankana tässä oli siis Novita Nalle, jota kului vähän vajaat neljä kerää. Pienempään kokoon pätee sama ohje, kunhan vaihtaa langan Pikkusiskoksi ja koukun vielä vähän pienemmäksi.

virkattu liivi, novita nalle

Mutta sitten aiheesta kukkaruukkuun - miksi mie en postaillutkaan heti edellisen postauksen jälkeen, vaan melkein puoli vuotta myöhemmin? Hmmm. Yksi syy on se, että oon ollut rehellisesti sanottuna laiska. Inspiraatio käsitöihin katosi pitkäksi aikaa, ja siksi tämänkin liivin aloittamista ja eteenpäin tekemistä venytin luvattoman pitkään. Toinen syy onkin sitten se, mistä jo viime postauksessa vähän vihjailin...


Minut tosiaankin vihittiin papiksi 29.5, ja kiirettä on aika lailla pitänyt!  Elämä on tällä hetkellä monelta osin uuden oppimista ja ihmettelyä. Toisaalta mukaan mahtuu myös paljon kiitollisuutta siitä, että tunnen olevani oikealla paikalla. Pappisvihkimystä seuraavalla viikolla aloin myös muuttohommiin, joten tästä postauksesta tulee nyt edellisen tapaan asuntoesittely:


Edellisen asunnon suuruutta valitettuani mie muutin siis 90-neliöiseen paritaloon Oulujoen törmälle, enkä valita yhtään! Täällä olen siis majaillut viimeiset kaksi ja puoli kuukautta, ja sinä aikana Vaala on pikkuhiljaa alkanut tuntua kodilta. Enää en laske päiviä Joensuuhun matkailemiseen, vaikka onhan siellä tietenkin ihanaa edelleen parhaansa mukaan juosta. Ehkä nyt käsityöinspiraation palattua voin kokeilla vaikkapa terassilla neulomista :)
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

 1. Jee olet täällä taas. Ihana liivi! :) Mukavaa, että olet alkanut kotiutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - jälleen melkein neljän kuukauden viiveellä :)

   Poista
 2. Miten ihmeessä mulla on jäänyt tää sun postaus lukematta! Onnea hurjasti virkaan vihkimisestä ja uudesta asunnosta :) toivottavasti saadaan pian nähdä ja kuulla lisää sinusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt yritän jälleen kerran reipastua bloggaamisen kanssa...

   Poista
 3. Virkkasin tällä samaisella ohjeella kesä-ponchon, lankana Novita virkkauslanka, hapsutkin laitoin reunaan.

  VastaaPoista