Ei pöllömmin!

Törmäsin Pinterest-vaelluksellani hauskaan pöllökaavioon, ja keksin saman tien, että neulonpas tuota kuviota käyttäen sukat. Tuosta oivalluksesta on kulunut nyt kahdeksan kuukautta, ja nyt ne on valmiit! Tässäpä siis sukat, joista löytyvää kuviota on eri muodoissaan viime vuosina viljelty ehkä liiankin paljon, mutta jonka söpöydestä kaikki lienevät yhtä mieltä.

pöllösukat, 7 veljestä, villasukat

pöllösukat, 7 veljestä, villasukat

pöllösukat, 7 veljestä, villasukat

Sain kulutettua pöllösukkiin kaapin pohjalla lojuneet seiskaveikan jämät, ja nyt nämä siirtyvät lahjapakettiin odottelemaan joulua. Tein tuossa juuri olemassaolevien villasukkien ja -lapasten inventaariota, ja aika hyvin kasa harveni, kun kylmän rauhallisesti jaoin ne mielessäni uusille omistajilleen. Vielä kun ehtisi jotain kutomaan valmiiksi asti, niin ei tarvitsisi ihan hirveästi kaupoissa kierrellä hälinän keskellä ruokkimassa jo valmiiksi käsiin räjähtänyttä ostoshysteriaa. 

Enää 20 päivää!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Ihanat pöllösukat! (: Ja kivaa kuulla sinusta täällä blogin puolella. Ja tosiaan, 20 päivää, sais jo tulla! Onneksi on joulukalenterit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja jep, pitkästä aikaa täällä taas. Yritän muistaa bloggailla huomenna jo seuraavan kerran. Saas nähdä! Ja niinpä, odottaminen on semmoinen taitolaji, jota pitäis ehkä vielä vähän opiskella.

      Poista