Sukkapläjäys

Viimeisen viikon aikana mie oon saanu aika tehokkaasti tehtyä lahjasukkia ja -tossuja valmiiksi - yhteensä kolmet! Ekat oli ihan mahtavat tehdä, pääsin pitkästä aikaa virkkaamaan ja homma sujui oikein mallikkaasti :) Ensin mie tosin yritin tehä tossut kuvan perusteella ilman ohjetta, mutta sain aikaan todella oudon räpellyksen ja ostinkin sitten ohjeen viidellä (!) dollarilla täältä. Ohje on englanniksi, mutta sanakirja.orgin sun muiden avustuksella homma oli ihan ymmärrettävää. Linkin takana piilevästä blogista löytyy muitakin hurmaavia (ja maksullisia) virkkausohjeita.


crocheted slipper boots, virkatut tossut, novita isovelicrocheted slipper boots, virkatut tossut, novita isoveli

crocheted slipper boots, virkatut tossut, novita isoveli


Toiset lahjatossusukkaset oli piirakkasukat, jotka mie kudoin tälläkin kertaa Lankahelvetti-blogin ohjeella


piirakkasukat, impivaara, villasukat

Ja sainpa mie valmiiksi ne järkyttävän pituiset miesten sukatkin! Muutama hetki niissä kesti ja teräosat jäi vähän löysiksi, mutta vastaanottaja tykkäsi, joten mikäs siinä.


polvisukat, kirjoneule


Seuraavaksi pitäis neuloa sukat kärjestä aloittamalla (iiks) ja virkata jonkinnäkönen pussukka kaiken maailman virkkuukoukuille ja sukkapuikoille. Meidän taloudessa on nykyään kaksi suhteellisen innokasta kutojaa, ja kaiken maailman kutomistarvikkeita ilmestyy kauheaa vauhtia. 


Ps. Jos joku on ymmärtänyt, miten kaksi sukkaa kudotaan yhtä aikaa sillä millälie Magic Loopilla, niin mulle saa kertoa vähän vinkkejä. Pitäis sitäkin kokeilla ees kerran elämässä!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Waa, tossut olivat UPEAT!! Samoin sukat =)
    Olet todella ahkera kutoja, pient aplodit lienevät paikallaan (*taputtaa tietokoneen ruudulle*)
    Hauskoja hetkiä kudelmien parissa! <^-^>

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Kyllähän niitä nyt aika tasaiseen tahtiin syntyy, kun en oo muutakaan tekemistä keksiny :-D

    VastaaPoista