Merenkulkijat

Edellisessä postauksessani kyselin vinkkejä miesten sukkamalleista, ja sainkin mitä mahtavimman suosituksen potentiaalisesta mallista - Merenkulkijat! Väkersin siis nämä lahjaksi Henkan isälle, ja sukat valmistuivat ihan viime hetkellä ehtiäkseen synttäreille. Langaksi valikoitui tummansininen Novita 7 Veljestä, ja palmikkopuikon jäätyä Joensuuhun taiteilin palmikoita aivan liian paksulla puikolla. Aika kivat niistä lopulta tuli!

Merenkulkijat, miesten villasukat

Merenkulkijat, miesten villasukat

Nyt mulla on pitkästä aikaa mahdollisuus keskittyä tilaustöihin. Voisin aloittaa vaikkapa huomenna, jos potentiaalinen kipeänä olo ei siihen mennessä aktualisoidu liian rajusti. Toivotaan parasta, raju kevätflunssa ei juuri tällä hetkellä erityisemmin inspiroi!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

  1. Sulla pitäisi olla semmottinen pussukka, missä aina kuljettaisit mukana esim. sakset, mitan, silmukkamerkit ja palmikkopuikon :) Mulla on semmottinen (kaverilta sain Virkkukoukkusen pienen puikkopussukan) ja sen kotiin unohtaessa on orpo-olo :D On kyllä kivat palmikot noissa sukissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä pitäiskin! Pitää ehkä sijoittaa sellaiseen lähitulevaisuudessa. Ja kiitos :)

      Poista
  2. Jaa aika kivat... Ihan vaan rohkeasti: UPEAT. TODELLA UPEAT.

    VastaaPoista
  3. Todella tyylikkäät sukat! Itselläni on yksi Merenkulkija-sukka tehtynä, ja se kaipaisi vielä paria. Pitäisi vaan löytää motivaatio jostain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - sekä kehusta että näiden sukkien syntymiseen johtaneesta vinkistä :) Ja tsemppiä toisen sukan syndroomaan, kyllä se toinenkin sukka sieltä vielä ajan kanssa ilmiintyy!

      Poista
  4. Tää on kyllä kaunis malli. (: Tämän värisinä en ole varmaan nähnytkään, sopii hyvin malliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulle tuli tämä väri ainoana vaihtoehtona mieleen, kun Merenkulkijat oli valikoitunut malliksi.

      Poista
  5. Noi on kyllä miehelle just sopivat ja väri on kiva. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kivalta näyttää sunkin blogi, liitynpä lukijaksi!

      Poista