Rovaniemielämää

Nyt on kyllä kutimusten osalta vähän köyhänpuoleinen päivitys, mutta anyways - mie sain vihdoin ja viimein valmiiksi sen #¤%&/() ikuisuusprojektityynypäällisen, jota oon vääntäny varmaan helmikuun alusta asti. Maailman tylsintä tehä metri sileää neuletta, onneksi on ohi se homma! Sain siis tyynynpäällisinspiraation jostain Pinterestin syövereistä, ja päätin kutoa oman tyyliseni tekeleen. Kätevästi löysinkin sitten Anttilasta kasan Uttacryl-lankaa, joka maksoi peräti 60 senttiä per rulla.  En kuitenkaan ostanu punasta lankaa tarpeeksi, joten kesken kaiken piti toteuttaa ex tempore -värinvaihto. Lopputulos oli tommonen jouluinen, Kanada-henkinen lumihiutaletsydeemi. Mulle muuten paljastui vasta pari viikkoa sitten, että nää tämmöset kuviot on tosiaan lumihiutaleita eikä tähtiä. Hups.

lumihiutale, tyynynpäällinen, akryylilanka, uttacryl

lumihiutale, tyynynpäällinen, akryylilanka, uttacryl

Nyt mätsää siis sohva ja yksi tyyny noin suurinpiirtein, pari vaaleanpunasta tyynyä ois vielä selätettävänä. Sain mie tuossa sille kauhealle, yksinäiselle Hanna-tädin tossullekin kudottua kaverin, mutta muuten oon ottanu nyt vähän lomaa tältä neulerintamalta. Jotain tossuja yritän tässä taas saaha aikaseksi, mutta mulla taitaa olla alkamassa jonkinasteinen epäkutomismoodi.

Tällä viikolla ajatukset on olleet maaliskuun alussa menehtyneen isäpuoleni hautajaisissa. Ne oli eilen, ja nyt yritän taas suunnata katsetta eteenpäin. Onneksi elämässä on myös valoisia asioita. :)


Mitähän puuhaavat taivaassa nyt?
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti