Yhden sukan tuska

Joskus ei oikein lähde. On vaikeaa. Tuskallista suorastaan. Inspiraatio on kadonnut ja puikoilla nököttää jokin, joka ei tunnu omalta eikä millään tasolla mielenkiintoiselta. Voihan sukan kutomisen väliaikainen raastavuus.

Mie siis otin KyJy 2015 -haasteeni osaksi Fireweeds-sukat, joiden ohje löytyy täältä. Ihana ja kaunis malli, mutta inhottava tehdä. Kantapää ja kärkikavennukset meni vähän yli ymmärryksen, mutta viikkoja kestäneen prosessin ja tsiljoonan purkamiseen jälkeen se on valmis! Siis sukista ensimmäinen. Yksi ja ainoa. 

kirjoneule, fireweeds, villasukat

kirjoneule, fireweeds, villasukat

Nämä kaikessa sumeudessaan taiteelliset kuvat mie nappasin yön pimeinä tunteina kännykälläni, pahoittelut laadusta siis. Kauniithan ne on, vaikka ei sielunsisaruksia näiden sukkien kanssa ollakaan. Ovat muuten kokoa 39-40, ja sopivat sironilkkaiselle. Jos luulet saavasi minulta joululahjan ja nää olis hyvä vaihtoehto, niin vinkkaa!

Mie alan nyt välissä kutoa rehdisti sukkia seiskaveikasta, tulevatpahan ainakin nopeasti valmiiksi. Tälle teen parin, kunhan oon henkisesti valmis tikuttamaan alati jatkuvaa kirjoneuletta kakkosen puikoilla. Tarkemmat tiedot näistä sukista ilmestyvät tänne siinä vaiheessa, kun toinenkin sukka on olemassa. Toivon sen tapahtuvan vielä tän kuukauden puolella!

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tsemppiä toisen tekemiseen... Lopputulos kruunaa yleensä tekemisen tuskan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Eiköhän se tästä... Kammottaa kyllä ajatus, että tässä on vielä toinen samanmoinen urakka edessä!

   Poista
 2. Ai joku muukin on vasta purkanut jotain... :D Mulla työn alla sukka, jonka jouduin melkein kärkikavennuksiin päästyäni purkamaan ihan alkutekijöihinsä, kun tajusin tehneeni nilkkaosuuden niin tiukaksi, ettei mennyt jalkaan. Ai että mikä kiukku ja kolmen langan purkaminen! :D Noh, purkasin, jätin yhden langan suosiolla pois ja kaksväristä ja edellistä tasasempaa jälkeä. Ehkä jopa parempi näin. Mut tsemppiä sun toiselle sukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Sukkahommat osaa kyllä joskus olla yllättävän vastenmielisiä. Mutta eiköhän uusi innostus koita uusien sukkien myötä :)

   Poista