Selbulinjalla jatketaan

Kuukausi sitten mie loihdin elämäni ensimmäiset Selbu-lapaset, joita esittelin innoissani täällä. Sieltä ne bongasi sellainen ihminen, joka halusi itselleen samanlaiset. Niinpä mie aloin väkertämään uutta lapasparia sillä erotuksella edellisiin, että tavoitteena oli saada aikaan pienikätisen naisen lapaset. Ensimmäiset Selbu-lapaset olivat siis kokoa isokätinen mies, mutta niin se vain onnistui vaihtamalla 2,5-milliset puikot 1,5-millisiin. Tässäpä lopputulos:

selbuvotter, selbu, kirjoneule

selbu, lapaset, kirjoneulelapaset

selbulapaset, kirjoneule

Viimeinen kuva paljastaa, että uudet Selbut ovat tosiaan melko lailla ensimmäisiä pienemmät. Paljon kivemmatkin niistä tuli - kuvio näyttää selkeämmältä, enkä tehnyt ollenkaan niin paljon virheitä. Nyt itse asiassa tuntuu, etten kehtaa ensimmäisiä antaa kellekään, kun niiden kohdalla niin ahkerasti mokailin. Mutta eiköhän ne jollekulle kelpaa joululahjaksi :)

Ja ai niin - ohje lapasiin löytyy siis täältä. Suosittelen!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

 1. Todella upeat. Musta-valkoinen yhdistelmä toimii todella hyvin. Kuviot näkyy selvästi. Ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miekin tykkään tästä väriyhdistelmästä, jotakin muuta voisin kyllä kans joskus kokeilla. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttävät, molemmat! Huh, vaika ohuilla puikoilla tykkäänkin tikuttaa niin 1,5 mm puikot tuntuu hurjan pieniltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on hurjan pienet, ja niissä on kauhian terävät päät! Ei ehkä miellyttävin puikkovalinta tosiaan :D

   Poista
 3. Millä langalla teit nuo? :) On kyllä tosiaan kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sen mie näköjään unohdin kertoa! Novita Nallella siis :)

   Poista
 4. Ihanat lapaset! :) Olisipa itsellänikin intoa tehdä kirjoneuletta. Se kun on jotenkin vähän jäänyt...

  Pahoittelut muuten siitä, että järjestämäni arvonan palkintoa ei ole vielä kuulunut. On ollut vähän kaikenlaisia kiireitä koulun alkamisen takia. Eilen kuitenkin kävin viemässä sen postiin, joten pitäisi olla tällä viikolla perillä. :) Olen todella pahoillani, että tässä on kestänyt näin kauan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakaan ei aina riitä intoa tähän hommaan, välillä tulee sitten sellaisia kirjoneulekausia :D Ja ei se mitään, en oo muistanut kaivatakaan palkintoa, ko oon raivokkaasti tyhjentänyt omaa lankavarastoani. Mutta kiva että pääsen kohta kokeilemaan uutta lankaa :)

   Poista
  2. Toivotaan, että mullekin tulisi kirjoneulekausi, ja saisin keskeneräiset kettukarkkisukat ja kissasukat valmiiksi. Ja poikaystävälleni lupaamani karhusukat tehdyksi!

   Poista
  3. Kyllä se sieltä vielä tulee! Kettukarkkisukat on mullakin to do -listalla :)

   Poista