Ysärijysärikahvisukat

Mie ylitin itseni ja sain vihdoinkin valmiiksi elämäni ensimmäiset fingering-vahvuisesta langasta kudotut polvisukat! Lankana käytin siis Drops Fabelia, joka oli aikas ihanaa verrattuna noin esimerkiksi Novitan Pikkusiskoon. Puikoiksi valitsin koon 2 sukkapuikot (hui!) ja malliksi Gimme Coffee -sukat, joiden ohje löytyy täältä

Alkuperäiseksi väriyhdistelmäksi mie ajattelin mustaa ja turkoosia, mutta tilaamani turkoosi lanka olikin viitisen astetta liian tummaa. Siksi sukkien langoista tulikin ex tempore tajunnanräjäyttävä ysärijysäriväriyhdistelmä. Mallikin vähän muuttui matkan varrella kun huomasin, että 76 silmukkaa ei minun käsialalla tuotakaan nilkkaan istuvaa sukkaa. Polvisukiksi nää muotoutui siis aika lailla vahingossa ja käytännön pakosta. Lopputulokseen mie olen osittain epämääräisistä kuvioinnesta ja rajuhkosta väriyhdistelmästä huolimatta oikein tyytyväinen. Pitää yrittää jatkossakin kutoa villasukkansa ohuella langalla, kun nää tuntuukin niin kivoilta seiskaveikkasukkiin verrattuna!

gimme coffee, kahvisukat, drops fabel

drops fabel, gimme coffee, villasukat, polvisukat, kirjoneule

villasukat, drops fabel, kirjoneule, kahvisukat, gimme coffee


Seuraavana tehtävälistalla olis muutama tilaustyö. Jänskättää kauheasti, että saankohan niistä tehtyä tarpeeksi täydellisiä. Nää lahjaksi annettavat kun menee aina niin letkeästi, tilaustöissä tehdessä ei varmaankaan voi vaan jättää virheitä pääsääntöisesti korjaamatta :-)
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Oo, sää oot tehny nää. (: Mie oon katellu tuota mallia, aikomus on kokeilla jotain vastaavaa jonain päivänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mullakin pyöri tää mielessä jonkin aikaa ennen ko sain inspiraation toteuttaakin. Kauhia homma näissä on, mutta on ne myös kivat kutoa :)

   Poista
 2. Upeat. Kyllä varmasti kova homma, mutta upea lopputulos palkitsee. Hienot.

  VastaaPoista
 3. Vau miten hienot! Noissa on kyllä ollut tikuteltavaa. Melko kunnianhimoinen projekti ekoiksi fingering-polvisukiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olihan näissä kyllä hommaa, mutta tän jälkeen ei tunnu nilkkasukat enää missään!

   Poista
 4. Saako tuosta sukasta suomenkielisen ohjeen?

  VastaaPoista