Tulipas Tenkkapoo

Mie voitin jonkin aikaa sitten lanka-arvonnassa kerän Superba Bamboota, joka on siis bambuviskoosia sisältävä, ihanan pehmoinen sukkalanka. Oli muuten toinen kerta elämässäni, kun jotain voitin - edellinen kerta oli 7-vuotiaana, kun räjäytin potin piirustuskilpailussa ja sain siitä palkinnoksi pikkuruisen pellepehmolelun. Voittojen taso on siis kovassa nousussa! 

Pohdin pitkään, mitä langasta väkertäisin. Mie en itse juurikaan osta monivärisiä lankoja, kun en osaa niistä mitään tehdä ja usein suosin kirjoneuletta. Superba Bamboo oli kuitenkin Henkkaa lainatakseni ihan villasukan skeeman väristä villalankaa - tämmöinen väritys on kaikissa villasukissa, joita on vaikka lastenohjelmissa. Niinpä tein sitten aika yksinkertaiset sukat. Ihan perussukkiin mulla ei riitä inspiraatiota, joten tein Tenkkapoot! Seuraavassa muutama hieman suttuinen ja taiteellinen kuva aikaansaannoksistani - kuten arvata saattaa, mie olen taas Rovaniemellä oman kännykkäni kameran varassa. 

superba bamboo, tenkkapoot, villasukat

superba bamboo, tenkkapoot, villasukat
superba bamboo, tenkkapoot, villasukat

Nyt on 14 KyJy2015 -työtä kahdestakymmenestä tehty. Vielä on siis toivoa, että ennen joulua ois koko homma valmiina! Nyt työn alla on kuitenkin tilauslapaset, jotka ei minun KyJy-saldoa rikastuta. Ehkä mie niiden jälkeen oon valmis palaamaan kammotussukkien ääreen, jotka on odottaneet tekijäänsä kohta kuukauden.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! :) Tuo lanka sopii tosi hyvin niihin, kiva nähdä, että päätyi hyötykäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli myös tosi riittoisaa lankaa, siitä taitaa tulla vielä toisetkin sukat, kun vähän varren pituudesta tinkii.

   Poista
  2. Ohuet sukkalangat on tosi usein yllättävänkin riittoisia. :)

   Poista
  3. Niinhän ne on! Seiskaveikasta sais samalla grammamäärällä neljäsosan sukasta tehtyä :D

   Poista
 2. Todella hyvännäköinen tenkkapoo.. otsikko sai ajatukseni jo harhailemaan, mutta postaus piristi päivää. Kiitos tästä hetkestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan tahallinen harhautus! :D Hyvä, että tykkäsit :)

   Poista
 3. Ihanat värit! tuollaiset pitempivartiset on vilukissalle aivan parhaat sukat ja kauniitkin ovat vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pakko kyllä myöntää, että varsista tuli vahingossa noin pitkät. Mie tein epähuomiossa yhden ylimääräisen mallikerran :D

   Poista