Teini-ikäistä mutanttininjakilpikonnailua

Opettelin uutta ohimennen ja vahingossa.  Mie lupauduin siis väkertämään kaverin miesystävälle synttärilahjasukat, joihin oli tarkoituksena saada Turtles-aiheinen kuva. Pienen Pinterest-seikkailun jälkeen sopiva löytyikin, ja riensin Rovaniemen Lankamaailmaan ostamaan kasan Gjestal Maijaa. Täydennykseksi piti hakea violetti lanka S-Marketin hyllystä, kun oikeaa sävyä ei oikein löytynyt muualta kuin Novita Nallen värikartasta.

Vaikeus alkoi siinä vaiheessa, kun aloitin varsinaisen kutomisoperaation. Mulla ei jostain syystä ollut käynyt mielen vieressäkään, että en oo koskaan ennen tehnyt kirjoneuletta useammalla kuin kahdella värillä kerrallaan, eikä intarsianeulekaan ollut ennestään tuttua. Meinas itku tulla kun tajusin, että en todellakaan osaa. Sitten mie sisuunnuin ja päätin googlata, oivaltaa ja osata. Hirveän kauanhan siinä meni, mutta valmiit ne nyt on ja vielä ajoissa! Oon ihan sikaylpee.

Turtles-sukat, Novita Nalle, villasukat

Turtles-sukat, Novita Nalle, villasukat

Turtles-sukat, Novita Nalle, villasukat

Turtles-sukat, Novita Nalle, villasukat


Näiden väkertämisessä oli se riemu, että normikirjoneule alkoi tuntua houkuttavan yksinkertaiselta vaihtoehdolta. Niinpä mie näitä vältellessäni oon saanut viittä vaille valmiiksi myös ne lokakuun alusta asti satunnaisesti neulomani sukat, joista ensimmäistä esittelin innoissani täällä.

Vika viikko työssäoppimista muuten starttasi tänään! Nyt työn alla on viestintäsuunnitelma. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin siis :)

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Apua. Nyt veti hiljaiseksi. Ihan mielettömät. Ei mun taidoilla vain tuollaisia toteutuksia tehdä. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ei mullakaan kyllä meinannut taito riittää, mutta sinnikkyys näköjään korvaa pienet osaamisvajeet. :D

   Poista
 2. Ihan mielettömän hienot, en kestä!! Pakko varmaan tehdä miehelle tällaiset :D intarsiaa en ole itsekään vielä kokeillut mutta tällaisen projektin takia viitsisi jo opetellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pinterestistä löytyy kaavio, eli sinne siis ja ei kun tekemään :D

   Poista
 3. Vaikeuksien kautta voittoon ;) Aivan upea lopputulos, saaja linee iloinen kuin tuhatkiloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti on, semmoinen homma näissä kyllä oli :D

   Poista