Kasvojenpuhdistuslaput

Tiskirättitalkoistani jäi yli vielä vähän Blend Bamboota, ja sainkin oivallisen vinkin hyödyntää langanjämä kasvojenpuhdistuslappuihin! Loppujen lopuksi Blend Bamboo riitti tasan yhteen lappuun, ja loput tein Novita Miamista. En oo vielä näitä kokeillut, mutta voin aikamoisella varmuudella jo kertoa, että Miami ei nyt ehkä ollut paras lankavalinta tähän tarkoitukseen. Mutta söpöjähän nää on kuin mitkä!

Blend Bamboo, kasvojenpuhdistuslaput, virkkaaminen

Blend Bamboo, kasvojenpuhdistuslaput, virkkaaminen

Blend Bamboo, kasvojenpuhdistuslaput, virkkaaminen

Blend Bamboo, kasvojenpuhdistuslaput, virkkaaminen

Ohje lappuihin löytyi Johkunlaisen askareet -blogista. Suosittelen lämpimästi, näitä oli kiva virkata muiden askareiden ohessa! Yksi hyvä käyttötapa on kuulemma näiden hyödyntäminen reissussa - lappu kastetaan kasvovedessä, laitetaan minigrip-pussiin ja otetaan matkalle mukaan. Kasvovesiputelia itseään ei tarvi lähteä kuljettamaan. Pitää kokeilla ehkä itsekin. :)
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuo ohje (tai siis eri malli mut sama idea) Kotivinkin sivuilta (http://www.kotivinkki.fi/kasityot/virkatut-puhdistuslaput) tallennettuna jo jonkin aikaa mut ei vaan aika ole riittänyt, että oisin aloittanut. Enkä tiiä oisko mulla edes sopivaa lankaa kotona :P

  Ihanat nuo värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun aloittamaan vaan! Näissä ei kyllä kauaa nokka tuhise :D

   Poista
 2. Mää oon ollu vähä skeptinen näitä kohtaan enkä oo siks tehny.. Toimiiko nää oikeesti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mieki! Luotettavaa vastausta en kyllä kykene antamaan, kun en oo vielä ehtiny kokeilemaan. Tosi ylistäviä kommentteja oon kuullu näistä, eli jos niihin on luottaminen, niin vissiin ne sit toimii!

   Poista
 3. Tosi söpöjä ja niin pirteän värisinä.

  VastaaPoista
 4. Näitä oon miettiny itekin, että vois tehdä kokeeksi. Ja tuo vinkki kuulosti ihan lupaavalta. Harkintaan, vaikka niitä tiskirättejä vielä vähän aristelen... ;) Kivan näkösiä ovat myös!

  VastaaPoista