Ruutusukat

Joskus on hieman haastavaa tämä kutominen. Mie sain jo jonkin aikaa sitten tilauksen kaksista ruutusukista, ja nää ensimmäiset ois ny viimein valmiit. Käsiala oli näitä tehdessä jotenkin ihan vi*urallaan, ja kovasti noin yleensäkin epäilytti laittaa tuotokset postilaatikkoon. Varsista tuli aivan liian lyhyet ja leveät, pohjassa joku lanka kiristää ja kokonaisuudessaan lopputulos tympii. Toivottavasti saaja on edes hieman onnellinen! Seuraaviin pitää petrata kovasti. Tässä ne ny kuitenki on.

villasukat, ruutusukat

ruutusukat, villasukat

Lankana näissä oli Gjestal Janne, joka oli mulle ihan uus tuttavuus. Hurmaava värivalikoima ja kivan tuntuinen lanka kyllä! Viime päivinä oon hengaillu enemmän Novita Lehdon parissa väkertäessäni valtaisaa isoäidin neliötä granny cocoon shrugia varten. Kuus kerää siihen on nyt tupellettu, eikä loppua näy. Onneksi on ihan kivaa vaihtelua virkata vaan loputtoman tuntuista neliötä. Aivot lepää :)

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Ainakin sukat aina lämmittää... :D Kirjoneulekäsialan suhteen mua on auttanut lankojen "tulokulman" opettelu: Ingeborg's Lotta -blogin visuaalinen havainnollistus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä ihmettelemässä :)

   Poista
 2. Musta nää on kivat ja värit toimii :)

  VastaaPoista