Tiskiliinailujatkot

Eilisessä postauksessani esittelin ensimmäisenä valmiiksi saamani tiskiliinan. Seuraava valmistuikin heti postauksen kirjoittamisen jälkeen. Tällä kertaa ohje löytyi Hannamaista-blogista. Väri ei ole vaihtunut mihinkään edellisestä tuotoksesta, sillä mulla on Blend Bamboota muutamankin tiskirätin tarpeisiin.

tiskiliina, tiskirätti, blend bamboo

Tänään mie sitten väkersin kolmannenkin tiskiliinan ollessani vapaaehtoisena myyjänä Reilun kaupan puodissa. Ekologinen käsityö sopi sinne paremmin kuin hyvin tehtäväksi! Lankana tässäkin samainen Blend bamboo, ja malliksi valikoitui yksinkertaisuutensa vuoksi isoäidinneliö.

tiskirätti, tiskiliina, blend bamboo

Nyt on siis kolme uutta tiskirättiä meidän taloudessa! Eiköhän näillä jokunen kuukausi tai ehkä vuosikin pötkitä eteenpäin :)
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Olen miettinyt pitkään, tekeekö näillä tosiaan jotain, kun niin moni näitä tekee. Ovatko nämä siis käytännöllisiä? :D Tietty näitä voi pestä mutta niin voi tavallisiakin. :P Onko käyttötuntuma millainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiheellinen mietintä! :D Suhteellisen käytännöllisiä ovat, ja mie en oo muita aikoihin käyttänytkään. Varmaan riippuu pitkälti siitä että mihin on tottunut. Vähän oudoilta nää kyllä aluksi tuntui, mutta mun mielestä ajavat asiansa hyvin :)

      Poista