Selbut uusissa väreissä

Kuten mie jo viimeisimmässä blogipostauksessani paljastinkin, on mulla ollut työn alla lapion kokoiset lapaset isokätiselle miehelle. Käsialani paljastui kuitenkin koivupuikoilla kutoessa huomattavasti normaalia tiuhemmaksi, joten ensimmäinen yritys tuotti ala-asteikäiselle sopivat lapaset. Aloin heti väkertämään uusia tilalle, ja päätin tehdä pitkästä aikaa selbulapaset!

selbuvotter, kirjoneule, lapaset

Ohje näihin lapasiin löytyy entiseen tapaan täältä. Joku saattaa muistaa, että mie oon aikaisemmin väkertänyt näitä luonnonvalkoisen ja mustan sekä luonnonvalkoisen ja tummanruskean väriyhdistelmillä. Minun aiemmin väkertämiä Rigmor's selbu mittens -nimellä kulkevia lapasia voi bongailla ainakin täältätäältä ja täältä

selbuvotter, kirjoneule, lapaset

Nyt tosiaan tempaisin ja vaihdoin pääväriksi Novita Nallen tummansinisenä. Kuvion väkersin sinapinkeltaisella Gjestal Maijalla, jonka jämä muuten aika lailla metrilleen riitti tähän projektiin. Kerrankin näin päin eikä niin, että ois pitäny ostaa uus kerä yhtä peukaloa varten.

selbuvotter, kirjoneule, lapaset

Huomenna nämä lapaset lähtevät kohti Rovaniemeä, ja mie aloitan raivokkaan lasten sukkien kutomisoperaation. Jos saan vielä tälle kuulle yhden kutimuksen tehtyä, niin se ois yheksän valmista työtä kuukauden aikana. Sadan valmiin käsityön aikaansaaminen tuntuu siis ainakin tässä vaiheessa vuotta ihan realistiselta ajatukselta!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Mie oon vissii niin uponnu koulutöihin kun luin, että jos saat vielä yhden tutkimuksen tehtyä... Ajattelin hetken et mitä ihmettä sä hiketät mut sit luin uudestaan. :'D Joo-o. Neulomishiketys on sallittua. Mut ihanat lapaset, tykkään väreistä tosi paljon. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, lupaan kyllä kovasti vältellä tutkimusten tekemistä lähitulevaisuudessa :D Kiitos!:)

   Poista
 2. Sinappi on yksi mun lemppariväreistäni. Tosi hienot lapaset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en muuten oo erityisen ihastunut, mutta neuleissa kyllä rakastan tätä väriä. Kiitos! :)

   Poista
 3. Tosi kiva väriyhdistelmä ja muutenki nätit lapaset :)

  VastaaPoista