Bambua suuhun ja suolaa naamaan

Tiesittekös, että tänään on Kansainvälinen Äiti Maan päivä? Tää YK:n asettama ja varsin pakanalliselta kuulostava merkkipäivä muistuttaa siitä kunnioituksesta, jota maapallon ekosysteemeineen tulisi meissä kaikissa herättää. Pointti on siis se, että tämän planeetan määrätietoinen tuhoaminen kannattais ehkä ihan oikeastikin lopettaa. Laajempaa pointti-informaatiota tarjoaakin sitten Google.


Mutta siis, minuun tää päivä liittyy siten, että koen tän hienoksi mahdollisuudeksi mainostaa viimeisimpiä hippismejäni! Ne ovat tarkalleen ottaen bambuhammasharjat ja Himalajan vuorisuolasaippua, kuten tän tekstin otsikko yritti antaa ymmärtää. Tää taitaapi siis olla minun blogiuran ensimmäinen tuotearvostelu! Huisia.Elikkädes ne bambuhammasharjat - mie tilasin siis Ekolosta pari Humble Brush -hammasharjaa, joiden varsi kaikessa bambuisuudessaan on biohajoava, ja joiden harjaksetkin maatuu muutamassa vuodessa. Aika huikeeta siis perusmarkettihammasharjaan verrattuna! Jokaisesta myydystä hammasharjasta lahjoitetaan yksi vastaava kehitysapuun, ja paketissakin lainattiin itse Äiti Teresaa. Käyttömukavuus oli samaa tasoa kuin muissakin harjoissa, mutta se täytyy myöntää, että puultahan se maistuu. Aika paljonkin. Mutta sole mikhään, näihin aion jatkossakin luottaa! Sitä paitsi se maku tuntuu joka harjauskerralla vähemmän pahalta.Samaisesta osoitteesta tilasin myös Himalajan vuorisuolasaippuaa, kun sitä muuan viikonloppuleirillä mulle kovasti suositeltiin. Hintaa oli nelisen euroa ja näyttääpi siltä, että se kestää vähintään vuoden. Hämmentäväähän se on, kun suola ei suihkusaippuan tavoin vaahtoa, mutta puhtaampi tuntuma siitä jää kuin normisaippuasta. Kyseinen tuote on siis erityisen kätevä esimerkiksi akneiholle ja atooppiselle ihottumalle, mutta käy kaikin puolin myös ihan tavallisesta saippuasta. Silmiä kannattaa varoa ja silmänympärysihoa myös. Tuotetta voi käyttää kuulemma myös dödönä, mutta kaikkea en miekään ainakaan vielä uskalla kokeilla.

Teetäkin mie sieltä Ekolosta tilasin, mutta sehän nyt on päivänselvää, että Reilun kaupan luomuteet maistuu jäätävän hyviltä! Indian Chai on nyt minun ykkösjuttu, vaikka meleko tujakkaa onkin. Mutta joo, kaikkia näitä suosittelen lämpimästi - etenkin ehkä sitä suolaa.


Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti