Pöllöilyä

Mie sain tänään valmiiksi elämäni ekan afrikankukkaeläimen! Sen nimi on Kerttuli, ja ohjeen siihen löysin täältä. Ohje on siis maksullinen, mutta ilman sitä ei kyllä tämmöisen aikaansaaminen kovin helposti luonnistu. Käytin tähän kaikennäköiset jämälangat seiskaveikoista akryylilankoihin, joten oli siltäkin kannalta ihan hyödyllinen työ. Nyt on kaikki ikuisuusprojektit saatu jollain tavalla päätepisteeseen - tyynynpäällinen valmistui jo jokin aika sitten, ja sen karmean ex-lakana-maton heitin jo hetki sitten menemään. Nyt mie voisinkin sitten palata sukkalinjalle :) 

Mutta tässä siis muutama kuva meidän Kerttulista:

afrikankukka, pehmoeläin, pöllö
Kerttulin silmät ovat kiinni, koska kaikki googlailemani silmät auki hengailevat afrikankukkapöllöt näytti aika piripäiltä.

afrikankukka, pehmoeläin, pöllö

afrikankukka, pehmoeläin, pöllö

Joku saattaa huomata, että kuvat on kovin erinäköisiä kaikkiin aiempiin verrattuna. Tällä kertaa näihin on vähän panostettukin, ja homman taustalla on Henkka. Mie en oikein ole valokuvaajaihmisiä!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Ooo miten hieno pölllö! Joutuu ehkä itsekin tämmösen väkertämään vielä joku päivä :) mukava blogi sulla muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mie olen tässä haaveillut toisen pöllön tekemisestä, mutta on siinä kyllä sen verran hommaa, että taitaapi jäädä syksylle.

      Poista