Vaalivillasukat

Tällä kertaa mie kudoin villasukat ihan vain itelleni! Tein nämä tsekkailemalla pikkumummon kutomia polvisukkia ja valitsinpas ihan omannäköiset väritkin näihin - sopii ainakin sisustukseen. Ja vaikka olikin polvisukat, niin ei käpy palanut kertaakaan kutoessa :--)

polvisukat, villasukat, kirjoneule, kierrereuna


polvisukat, villasukat, kirjoneule, kierrereuna

polvisukat, villasukat, kirjoneule, kierrereuna

Kuten kuvasta näkyy, mie onnistuin viimeinkin tekemään kunnollisen kierreraidan sukan suuhun. Jonkinnäköinen aiempi yritys saada sellainen aikaiseksi omien päätelmien pohjalta löytyy täältä. Nyt mie löysin kuitenkin kunnon ohjeen, ja näihin oonkin jo tyytyväinen. Itse asiassa oon aika ihastunut - mulla ei oo koskaan ollu näin hempeän vaaleanpunaisia sukkia. Lankana mie käytin Vikingin Sportsraggia, josta on tarjolla ihan tajuton värivalikoima ainakin Lankamaailmassa. Eikä ollu ees kallista!

Ja kuten yleiskuvasta näkyy, niin oon kovasti yrittänyt muuttaa blogiani vuodenaikaneutraaliksi. Lopputulos on vähän turhan rusehtava, pitänee keksiä jostain kiva kuva tuohon taustalle ja vaikka joku tajunnanräjäyttävä banneri. Sitä odotellessa täällä on aika syksyinen meininki.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, söpön väriset ja tuo kierreraita on kiva :)

  VastaaPoista
 2. Waa, todella suloiset! Kuviointi on ihana ja vapaalla mielikuvituksella siinä voi nähdä kalakuvionkin ^^ Iso olalle taputus isosta työstä! <^-^>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs muuten voikin - tosin aika paljon sitä mielikuvitusta kyllä täytyy käyttää! Kiitoksia:)

   Poista