Kerttusukat ja ruma rätti?

Mie rakastuin joskus tammikuun puolella piirakkasukkien tekemiseen, ja viime viikolla päätin rakastua myös muihin pitsineulesukkiin. Aloitin Kerttu-sukista, joihin löysinkin sitten aika yksinkertaisen ohjeen täältä. Täytyy myöntää, että ei näitä yhtä kiva ollu tehä ko piirakkasukkia, mutta aika suloiset näistä silti tuli, vaikka ite sanonki!

kerttusukat, villasukat, pitsisukat


kerttusukat, villasukat, pitsisukat

Mie kudoin nämä jostain ihmeellisestä seiskaveikan langasta, joka yritti olla harmaa ja ruskea yhtä aikaa. Sitä jäi siis yli puolitoista kerää Henkan körttisukkaprojektin jäljiltä, joten väännän samaisesta langasta varmaan vielä toisetki sukat. Nämä lähtee ensi kuussa Rovaniemelle syntymäpäivälahjaksi. Onneksi toukokuussa on ihmisillä niin paljon synttäreitä, että tän verran voi paljastaa niin, että vastaanottaja tuskin osaa odottaa näitä :)

Mutta sitten!!! Sain valmiiksi myös viime päivityksessä esitellyn siksakvirkkauskammotuksen, joka lopulta muotoutui keittiöpyyhkeeksi ja oli kaikesta psykedeelisyydestään huolimatta oikeasti ihan kiva - tai no ainakin pirtsakka.

jämälanka, siksakvirkkaus, keittiöpyyhe, virkkaaminen

jämälanka, siksakvirkkaus, keittiöpyyhe, virkkaaminen

Kukaan ei myöskään voi väittää, etteikö tuo todellakin näyttäis aidolta ja oikealta jämälankatyöltä! Jämälankoja jäi tän valmistumisen jälkeen jäljelle tosi vähän, mikä on kyllä äärimmäisen positiivista. Nyt ei tarvi enää kituutella niiden kanssa, vaan saa taas muutaman vuoden kutoa sukkaa hyvillä mielin ihan kokonaisista lankakeristä :) 

Sitten aiheesta käsityöt aiheeseen horsmat - mie ostin varmaan ekaa kertaa ikinä kämppääni kukkia ihan ite! Narsissit oli siis pääsiäisen jälkeen alennuksessa, ja kahella eurolla sain viikoksi tänne kyllä aikamoisen piristyksen.


narsissit

Tänään kukat oli sitten jo aika lailla pystyyn kuolleita, joten enää täällä ei näytä yhtä sivistyneeltä. Otin tästä kumminkin opikseni ja tulevaisuuessa aion roudata tänne horsman jos toisenkin!

Ai niin, se gradu. Palautin sen vajaa viikko sitten 88-sivuisena vielä yhtä korjauskierrosta varten, ja lähiviikkoina meidän kohta lukuvuoden mittainen yhteiselo päättyy. Onpahan sitä odotettukin :)

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Nuo kerttusukat on aika kivat, itselläkin to do -listalla (ja se lista on pitkä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihanat, varsinkin kun ohje on sen verran helppo :) Sillä to do -listalla taitaa yleensäkin olla taipumus venyä melkoisen pitkäksi!

      Poista