Ex tempore -tabletinsuojus

Eilisessä postauksessa esittelemästäni piposta villiintyneenä mie päätin jatkaa samalla linjalla ja väkertää Norjalaiskuviot-kirjasen ohjeita noudattaen jotain muutakin. Joksikin muuksi valikoitui iPadin suojus. Kyseistä masiinaa minulta ei löydy, mutta saman kokoluokan tabletti mulla kuitenkin on. Ja siinähän ei kauaa nokka tuhissut!

kirjoneule, setesdal, tabletinsuojus

Tabletinsuojuksen kuviointi on saanut inspiraationsa norjalaisesta Setesdal-neuleesta, kuten eilen esittelemäni pipokin. Langatkin ovat tässä samat - valkoista ja tummanharmaata seiskaveikkaa. Poikkesin ohjeesta aika paljonkin, sillä jätin vuorin kokonaan pois (toi ompeluhomma ei oikein inspaa), ja virkkasin valkoisesta langasta kiinnitystsydeemit, ettei tabletti lähde omille teilleen.

kirjoneule, setesdal, tabletinsuojus

Napeiksi työhön valikoituivat varsin harvasta nappivarastostani tuollaiset kruunukuvioiset metallinapit, jotka mie oon joskus ammoisina aikoina saanut pikkumummolta. Sopivat yllättävänkin hyvin tämmöiseen neuleeseen, eikö totta! Nappien kiinnittämisen lisäksi pientä piiperrystä vaati tabletinsuojuksen pohjan päättely, jonka tein ohjeen mukaisesti kolmen puikon päättelynä. En ollut moisesta koskaan kuullutkaan, mutta ihan nättiä jälkeä sillä kyllä tuli.

kirjoneule, setesdal, tabletinsuojus

kirjoneule, setesdal, tabletinsuojus

Nyt mie olen kuitenkin virallisesti kyllästynyt seiskaveikasta kutomiseen ja palaan pienempään piiperrykseen heti tämän postauksen julkaistuani. Mikähän siinä onkin, että on maailman ärsyttävintä tehdä monta toistaan muistuttavaa työtä peräkkäin? Minusta ei kyllä koskaan tule mitään samanlaisten neuleiden sarjatuottajaa. Tarttis vähän pidemmän pinnan siihen hommaan!

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Todella kivannäköinen ja miten näppärä! Täytyykin ottaa sinusta mallia ja tehdä itsellekin joku pussukka laitteelleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuli kyllä tarpeeseen, mulla ei ollut tabletille mitään suojusta pariin vuoteen. Ehkä se siis jatkossa säästyy naarmuilta vähän paremmin!

      Poista