Kirjoneulepolvisukkahommajatkot

Viimeinen joululahjasukkapari valmistui tänään! Mallihan alkaa käydä jo melko tutuksi, samanlaiset sukat löydät täältätäältä ja täältä. Keskimmäisen linkin takaa löytyy myös ohje - tää on ainoa sukkamalli, jonka mie olen itse kehitellyt. Näillehän pitäis kohta keksiä nimikin!

Seuraavassa monta toisiaan muistuttavaa kuvaa. En oikeen osannu päättää, mikä näistä otoksista oli hyvä ja mikä vähemmän hyvä.

kirjoneulepolvisukat, kirjoneule, villasukat

kirjoneulepolvisukat, kirjoneule, villasukat

kirjoneulepolvisukat, kirjoneule, villasukat

kirjoneulepolvisukat, kirjoneule, villasukat

Mie olin tänään vapaaehtoisena Joensuun seurakuntakeskuksen Reilun kaupan puoti Dukassa, ja nää sukat oli mukana siellä ajatuksena se, että saisin nämä vuoroni aikana valmiiksi. En yhtään aatellut, et nää olikin pari kokoa isommat kuin aiemmin tekemäni, ja lanka loppui toisen sukan kärkikavennuksissa kesken. Piti sitten melkein valmiit sukat hyppysissä poltellen odottaa kotiinpääsyä. Henkka lohdutti minua urhoollisesti ja haki 300 grammaa samaista lankaa lisää :) Lankana näissä siis Novita 7 Veljestä ja puikot ehkä 3,5 mm. Niillä tulee nopeasti valmista.

Ennen joulua mie en taida enää blogia päivitellä, joten nyt on aika toivottaa hyvää joulua! Rakastakaa ihmisiä ympärillänne ja pitäkää itsestänne siinä sivussa yhtä lailla huolta <3

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja siunattua joulua myös sinulle! (: <3 (Se on viheliäistä, kun lanka loppuu kesken viime senteillä. Onneksi sitä (yleensä) saa lisää.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja niin on, aggressioon tosin kovasti auttoi tilalle saamani langan suuri määrä... Nyt on itse asiassa lankatilanne sellainen, etteivät kaikki kerät mahdu niille varattuun isoon koriin. :D

      Poista