Porohommia

Ensimmäinen ajatukseni tätä kirjoittaessani oli, että aika mystistä. Mystistä ja suorastaan kummallista, että mie en ole koskaan aikaisemmin kutoa nitkutellut poron kuvajaisia yhteenkään sukkaan, lapaseen tai muuhun villahärpäkkeeseen. Porot kun nyt kuitenkin on aika lailla semmoinen minun synnyinseudulle ominainen erikoisuus, ja niitä on tullut ihasteltua ja pakoiltua muutamaan otteeseen. Sitä paitsi kohta on joulu. Pienet sukkakuvat sille.

drops socks, villasukat, kirjoneule

drops socks, villasukat, kirjoneule

drops socks, villasukat, kirjoneule

Johdanto oli ehkä sikäli harhaanjohtava, että poroja näissäkään sukissa ei mitenkään yltiöpäisesti ollut. Yksi kaistale varressa vain. Joka tapauksessa juuri nuo poron kuvat olivat se syy, jonka takia mie laitoin muistiin ohjeen, jonka bongasin Dropsin sivuilta jokin aika sitten. Lankana käytin edellisistä väkerryksistä jääneitä Fabelin jämiä. 

Nyt työn alla on bemarisukat, musiikkilapaset, selbulapaset ja kauhia kasa lasten sukkia. Tästä kutomistahdista vois melkein päätellä, että kohta taitaa olla joulu!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Onpas jouluiset sukat tosiaan. (: Mie kyllä luulin, että ne on hirviä... ;) Heh, jos itsekin saisin tästä loppukirin aikaiseksi ja vielä muutaman parin sukkia valmiiksi ennen h-hetkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ne kyllä hirviltä näyttää, mutta ne ei oo ollenkaan joulueläimiä, joten tulkitsen nämä edelleen poroiksi :D Ja voi, tää joulua edeltävä loppukiri alkaa ainakin minua ottamaan jo aivoon. Tulis jo kesä ja anti-villasukkailmat!

   Poista
 2. Kivat kirjoneulesukat, kauniit täytyy käydä Dropsin sivuilla vierailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen, oli selkeä ohje!

   Poista
 3. Hienot on porot ja värityskin sopii tähän aikaan vuodesta :)

  VastaaPoista