Mul on bemmil uued kummid

Mie olin kuullut huhua, että silmukoiden jäljentäminen on noin suurinpiirtein helpointa hommaa päällä maan. Niinpä saatuani tilauksen bemarisukista (!) päätin, että yksinkertaisinta on kutoa huitaista harmaa sukka maustettuna technology-raidoilla ja jälkikäteen sitten silmukoita jäljitellen väkertää toi BMW-logo.

... Kuinka väärässä sitä voikaan ihminen olla. Itse sukat syntyivät kahdessa päivässä, mutta kuviota väänsin paaaaljon kauemmin. Tekeminen alkoi tosin nopeutua toisen sukan kohdalla, ja nyt voisin sanoa jo, että oon melkein hyvä tässä! Kaikkea sitä oppii näin kantapään - tai villasukan - kautta.

bemarisukat, BMW-sukat, silmukoiden jäljittely

bemarisukat, BMW-sukat, silmukoiden jäljittely

bemarisukat, BMW-sukat, silmukoiden jäljittely

Kuten kuvista saattaa havaita, meillä on aivan huisin ihana uus matto! Lisäksi viimeisessä kuvassa on näköjään höysteenä lattialla hengaileva langanpätkä - aina ei voi onnistua sommittelussa. Mutta siis - ne edellä mainitsemani technology-raidat on noi punainen, sininen ja vaaleansininen tuossa sukan suussa. En oikeastaan ees tiedä sen enempää mistä ne tulee. Anyways, lankoina käytin näissä sukkasissa Novitan Nallea, Gjestalin Maijaa ja hätäapuna sinistä (turkoosia?) Drops Fabelia. 

Joululahjat on nyt pitkälti paketoitu. KyJy2015 -haaste ei minun osaltani ehdi täyttyä, mutta on 15/20 ihan hyvin. Jos tässä kuudennentoista ehtis loihtia ennen joulua. En kyllä ehdi - mulla on muita suunnitelmia :)

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti