Ranteenlämmittimet

Tänään on poikkeuksellinen päivä! Ensinnäkin takana on harkan eka vapaapäivä ja pikareissu Joensuussa. Toinen juttu on se, että mie elelen viimeistä päivää meneillään olevasta ikävuodestani (huomenna juhlin synttäreitä seuraamalla kaksia hautajaisia). Kolmas erikoisuus on se, että mie istun juuri nyt täpötäydessä bussissa matkalla kohti Kuopiota. En päässyt kaverin viereen istumaan, joten kulutan aikaani päivittämällä blogia tabletilla, hui! En todellakaan osaa esimerkiksi tasata tekstiä tällä, mutta sole mikhän. (Edit: tasasin heti, kun pääsin tietokoneelle!)


Sain tänään valmiiksi Abra Alba -ranteenlämmittimet. Tämmöisiä en ois ite tajunnut alkaa tekemäänkään, mutta kämppis ehdotti ja mie innostuin. Kudoin nää ihan vaan seiskaveikan jämistä, saattavat siis vähän kutittaa. Hupsis. Kuvat on muuten ihan made by me, tulipa treenattua ajastimen kanssa kuvaamista ja omien käsien asettelua kameran eteen summanmutikassa.







Tein nää ranteenlämmittimet pyöröpuikoilla, kun ei ollut oikeankokoisia sukkapuikkoja Kuopiossa mukana. Olipa haastavaa tehä kirjoneuletta pyöröillä, vaikka kuvio olikin ihan superyksinkertainen! Opin kyllä nyt uutta tästä välineurheilun huikeasta maailmasta.

Tänään innostuin vielä ennen bussiin kipittämistä aloittamaan jälleen suolan kasvatusoperaation. Sieltä se taas tulee!



Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynsikkäät. (: Toivottavasti voit pitää, ettei liikaa kutita. Mulla oli viime vuonna vähä parempi tuuri synttärien kanssa, vedin isosille hartauspajaa keskellä korpea leirikeskuksessa - ja oli kakkuakin. Katotaa missä tänä vuonna oon. :D Mutta paljon onnea siulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annoin nuo itse asiassa kämppikselle, ja hän oli onneksi sitä mieltä, että tuntuvat mukavilta.
      Seurakuntatyö on kyllä hyvä kombo synttäreiden juhlimisen kanssa... Kiitos! :) <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen! :)

      Poista