Keskeneräisiä käsitöitä ja valmis gradu

Mie oon hehkuttanut graduni valmistumista facebookissa ja pitkin maailmaa, mutta täytyy se vielä täälläkin kertoa - gradun lopullinen versio lähti tarkastukseen 30.4! Tästä johtuen minun piti muokata Bloggerin profiilitekstiäkin. Jo alkoi elämä muuttumaan siis. 

Gradun ohella mie oon tässä viime päivinä (melkeinpä viikkoina) väkertänyt muutamaakin ikuisuusprojektia, joista kahdesta välähdys alla. Päätin tuhota karmaisevat Novitan Rose mohair -langat, joista saankin kaksi kerää käytettyä huivintapaiseen. Mustat Pikkusisko-langat tungen sukkiin, vaikken mustista villasukista tykkää niin yhtään. Yritän niihin jotain pitsipintaakin tehä, mutta eihän se mustasta näy mihinkään. No, tuleepahan käytettyä.

neulottu kaulahuivi, kudottu kaulahuivi

villasukka, pitsisukka, novita pikkusisko

Jotain ihan pientä oon saanu valmiiksi asti. Tekaisin siis taas junasukat Alpaca-langasta, joka ei sekään lopu millään. Onneksi junasukat on niin söpöjä, ettei haittaa, vaikka niitä pitääkin vielä muutamat tuosta samaisesta kerästä tehä! Kudoin nuihin tällä kertaa yhden rutun enemmän kuin aikaisempiin, koska niiden tuleva omistaja syntyy kesällä ja aattelin, että ehkä nää mahtuu jalkaan vielä sittenkin, kun on jo vähän kylmä :)

alpaca, junasukat, villasukat, vauvaneule

Seuraavaksi pitäis keksiä käyttöä lopuillekin Rose mohair -langoille - siis kunhan toi huivi nyt ensin vaikka valmistuis. Mulla on yks kerä semmosta ruman ruskeaa ja toinen tummantunkkaisen violettia. Lupaava yhdistelmä.
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia: