Bambua tiskirätissä(kin)

Viime kuun loppupuolella mie höpöttelin muuan postauksessa bambuisista Humble brush -hammasharjoista. Nyt mie siirryin modernille aikakaudelle kutomisenkin saralla ja tein vihdoin kokonaisen tiskirätin bambulangasta. Tai no, oikeastaan lanka oli Blend bamboota eli 70-prosenttista bambua, höysteenä puuvillaa. Muuten ei varmaan ois tullut tilattua, mutta sitä sai lankaostoksilla kaupanpäälliseksi. Nyt siis luvassa käyttäjäkokemuksia!

bambulanka, tiskirätti, bambutiskirätti, blend bamboo
Tiskirätti on jonkinasteista pitsineuletta, koska ainaoikea ja sileä neule on niin tappavan tylsiä tehä. Ohjeen löysin ihan vahingossa täältä.

bambulanka, blend bamboo, tiskirätti, bambutiskirätti
Koska vakituinen valokuvaajani on hetkellisesti muilla mailla, niin yritin turvautua omiin kykyihini ja lavastin kukkapuskan tiskialtaan reunalle. Uskottavaa, eikö totta?

Nää kaikennäköiset kestotiskirätit ei sinänsä oo mulle ihan uus juttu, mutta aiemmin mulla on ollut vain puuvillasta tehtyjä. Tää bambuisempi versio vaikuttaisi pikaisen kokeilun perusteella toimivammalta vaihtoehdolta - se on kivemman tuntuinen ja näyttää hoitavan hommansa kaikin puolin paremmin kuin puuvillarätti. Ja bambuhan on kuulemma antibakteeristakin, mitä ihmettä se sitten langan kohdalla tarkoittaakin! Vyötteen mukaan tätä lankaa pitäis kutoa ja neuloa 3-3½ puikoilla ja koukuilla, mutta minun mielestä tästä tuli ehkä vähän liianki ilmava. Kuivuupahan ainakin nopeasti.

Mie sain pinkkiä Blend bamboo -lankaa kaupanpäällisiksi siis 100 grammaa, joten suattaapi olla, että näitä tiskirättejä ilmaantuu vielä muutama lisää. Vai voiko tästä langasta tehä jotain muuta järkevää?
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti