Tyynynpäällishöpötelmä ja sukka-ahdistus

Tyynynpäällistä pukkaa jälleen kerran! Mie oon nyt ihastunut virkkaamiseen, kun kokoaikaisesta kutomisesta on nyt parin välipäivänkin jälkeen osa sormista ihan tunnottomina. Kaulahuivi ja villasukat odottavat siis valmistumistaan vielä hetken, koska tän homman mie haluan ekaksi saaha valmiiksi.


Mie oon siis väkertänyt omAkoppa-blogin ohjeella virkattuja kukkaneliöitä valkoisesta seiskaveikasta ja vaaleanpunaisesta Sportsraggin jämästä. Etuosan pitäis valmistua tänään, mutta vielä on mietinnässä, että millä tyylillä väännän takaosan - lisää kukkaneliöitä vai suurehko isoäidin neliö vai vai vai?

Ai niin, niistä aiemmin mainituista villasukista yksi juttu - Novitan Pikkusisko yllätti minut erittäin masentavalla tavalla, ja toisen kerän lanka oli huomattavasti ohuempaa kuin toisen. Siis oikeasti tosi paljon ohuempaa, niin että sukista tulee nyt keskenään turhan erinäköiset. Aaaarghh. Noh, annan nekin äitille, äippä osaa aina arvostaa lapsensa luomuksia!

Lopuksi mie taidan tunnustaa vielä yhden asian... Tilasin tänään 16 lankakerää Lankamaailmasta! Voi juku. Oon aika onnellinen eikä hävetä yhtään tämä sortuminen. Onhan näitä vanhoja lankoja jo aikansa pyöritelty.
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti