Ei ole sukkaa lankoihin katsominen

Siitä on jo muutama kuukausi aikaa, ko mie ostaa hurautin pari kerää 7 Veljestä Nostalgia -lankaa ihan vaan siitä syystä, että se makso euron per kerä. Väristä en tykänny sitten yhtään, ja päätin lahjoittaa kyseiset kerät Henkalle. Puolet langasta sitten menikin sen myötä muuan körttisukkiin. Minun ihmeteltäväksi jäi  kuitenkin vielä yksi kokonainen kerä ja vähän ylikin, eikä mulla ollu mitään havaintoa siitä, mitä kyseisestä langasta vois mahdollisesti väkertää. Mie etsiskelin vinkkejä facebookin Voihan villasukka! -ryhmästä ja ties vaikka mistä muualta, muttei sekään oikein auttanu. Sitten päätin tehä semmoiset sukat, mitkä parhaiten osaan, ja nehän on piirakkasukat.

piirakkasukat, 7 veljestä nostalgia, villasukat
Sukista tuli Henkkaa vapaasti lainatakseni miehekkäimmät piirakkasukat ikinä.
piirakkasukat, 7 veljestä nostalgia, villasukat
Mie en edelleenkään oo erityisen ihastunut Nostalgia-lankoihin, mutta pieni pitsitsydeemi pelastaa ainakin vähän.

piirakkasukat, 7 veljestä nostalgia, villasukat
Kaiken maailman jalkaposeerausten päätteeksi piti vielä demonstroida, miltä minun jalat oikeasti näyttää.

Mie en tosiaankaan tiedä, mihin mie nämä sukat nyt tungen, ko ei omaankaan villasukkalaatikkoon mahdu enää yhtään mitään. Ehkä laitan nämä koko ajan kasvavaan joululahjakasaan ja kartoitan loppuvuoden aikana, kuka on aina unelmoinu vähän erikoisen värisistä piirakkasukista. Jos mie jatkossa jostain syystä joudun Nostalgia-lankojen kanssa tekemisiin, niin pitänee tehä joku villapaita. Toistaiseksi mie taian kuitenki kutoa vähän mukailtuja Lapin sukkia ihanan värisistä (lue: yksivärisistä) langoista.

Ps. Joku lukijoista saattaa muistaakin, että oon toisinaan höpötelly juttuja graduuni liittyen. Tänään mie sain siitä arvosanankin - E! 
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Kivasti toi lanka sopii noihin piirakoihin, tyksin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Toivon kovasti, että minun tuttavapiiristä löytyy myös joku, joka tykkää :)

      Poista