Muutosta (ilmassa)

Viimeksi mie päivitin blogia viikko sitten, ja sen jälkeen onkin elämä mennyt mullin mallin! Ensimmäistäkään sukkaa en tänä aikana oo saanut valmiiksi, koska tosiaankin viimeisen 7 vuorokauden aikana mie olen ollut osallisena auton hankinnassa, purkanut huonekaluja, kuskannut huonekaluja autoon, matkustanut Tampereelta Joensuuhun, kuskannut huonekaluja uuteen asuntoon, kasannut huonekaluja uudelleen, pakannut ja purkanut muuttolaatikoita, siivonnut kuin höyrypää ja lopulta asettunut maailman ihanimpaan uuteen kotiin. Tänään kävin palauttamassa vanhan asunnon avaimet ja nyt voisin vaikkapa asennoitua siihen, että jatkossa on ihan jatkuvalla syötöllä kaks kertaa enemmän siivottavaa kuin aiemmin. 

Huomenna me matkustetaan Kuopioon kesätyöjuttuihin liittyen, ja siinä sivussa pitäis käyä Ikeassakin. Oon melkeinpä innoissani siitä! Loppuviikosta kutsuu Rovaniemi, ja tän asunnon ekat yökyläilijät saapuvat pian sen jälkeen. Jossain välissä ennen kesäkuun loppupuolta pitäis vielä kirjottaa 8 opintopisteen edestä esseitä. Siinäpä siis selitystä hidastuneelle sukkatahdille! Polvisukat tuolla olohuoneessa kyllä kovasti odottaa valmistumistaan...

Mutta jotta homma ei aivan kokonaan menis liibalaabailun puolelle, niin heitänpä lopuksi kehiin päivän hyvän mielen kuvan:

Meän autossa on ilmastointi.

Kuitti.
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti