Elinan pitsiunelmasukka nro 1

Nyt mie kyllä sorrun tekemään blogipäivityksen, vaikken oo saanu aikaseksi ko yhen sukan - mutta minkälaisen! Löysin tämän ehdottoman lempparimallini täältä, ja sen nimi on Elinan pitsiunelmat. Muokkasin kyllä silmukkamääriä aika roimasti, joten laitan oman versioni ohjeesta, kunhan molemmat sukat ovat valmiit ja päätelty. Minun ja ohjeen kirjoittajan käsialat eivät menneet ollenkaan yksi yhteen, mutta se saattoi johtua astetta mielenkiintoisemmasta lankavalinnasta. Langaksi valikoitui siis Silver Soft -akryylilanka, joka ei sukkiin tosiaankaan ole se kestävin eikä käytännöllisin valinta. Mutta voi tätä kimalluksen määrää! Taidanpa aloittaa parin kutomisen tälle jo tänä iltana. 

Pahoittelut muuten sameahkosta kuvasta. Minun hovikuvaaja lähti juuri muille maille, joten mie nappasin kuvan innoissani oudosta kuvakulmasta tämän huoneiston huonoimmalla kameralla. Sukkien kimallus tuosta kuitenkin jotakuinkin käy selville.

elinan pitsiunelmat, silver soft, polvisukka, pitsisukka
Sukissa on kuvassa näkyvän pitsin lisäksi kuvio myös takana, mutta senkin mie taidan paljastaa vasta, kun molemmat sukat on tehty!

Pitäisköhän seuraavan sukan kohdalla pyrkiä siihen, että eri värisävyt on samoissa kohdissa, vai näyttäiskö nää paremmilta keskenään vähän erilaisina? Mie en osaa päättää!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti