Mariket ja sukkasuunnitelmia

Mieki hurahdin Marikeihin! Tai no, hurahdin ja hurahdin - ainakin kudoin sellaiset, koska pakkohan se oli. Vähemmän käsityöihmisille siis selvennyksenä, että Marike on pitsisukkamalli, joka on kuuminta hottia facebookin Voihan villasukka! -ryhmässä. Ohje sukkiin löytyy samaisen ryhmän Tiedostot-osiosta. Mie tein tarkalleen ottaen Marike2-sukat, jotka oli vähän alkuperäisestä Marike-ohjeesta mukailtu versio paksummalle langalle. Lankana käytin Viking Villeä, johon mulla alkoi muuten aika lailla palaa käpy nyt, kun olin jo muutamat sukat siitä tehnyt. Se on nimittäin jotenkin ärsyttävän liukasta niin, ettei langanvaihdon yhteydessä käyttämäni täydellinen solmusysteemi pitänytkään. Ääh. Mutta siis, seuraavassa muutama kuvanpoikanen aikaansaannoksistani!

marike2, villasukat, pitsisukat, Viking Ville
Mie en ollut kutomisen aikana ihan vakuuttunut siitä, että tykkäänkö tästä mallista alkuunkaan. Jalassa näyttävät kyllä ehdottoman paljon kivemmilta kuin puikoilla!

marike2, villasukat, pitsisukat, Viking Ville
Nää sukat vei yllättävän paljon lankaa. Ei puhettakaan, että ois se naisten sukkien perinteinen 100 grammaa riittäny mihinkään!

marike2, villasukat, pitsisukat, Viking Ville
Tässäpä sukat Henkan sanoin vielä "pin up -kuvakulmasta"...

http://www.lankamaailma.fi/silver-soft-100g-cewec.html
Mie en ihan läpikotaisin jaksanu ohjetta lukea, josko siellä ois kärkikavennuksista sanottu jotakin. Tuttuun tapaan kudoin siis niin kuin parhaalta tuntui ja tein sädekavennuksen.

Seuraavaksi mie aloitanki semmosen projektin, että nämä Mariket kalpenee meleko lailla! Ostin Rovaniemeltä lankaa, josta olin unelmoinut jo aika kauan - ihanan sinistä Silver Softia. Kyseinen lankahan on 100-prosenttista akryylia, mutta aion fiksuna tyttönä silti tehä siitä polvisukat. Josko ne semmosina juhlasukkina kestäis! Lopputuloksen näette sitten hamassa tulevaisuudessa :)
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti