Melkein kesäsukat

Sainpas viimein näin kesäkuun kunniaksi kutastua loppuun suhteellisen talviset polvisukat enolle. Kauhia kuumotus oli tehdessä, kun harmaata Ville-lankaa oli 150 grammaa, ja molempien sukkien teräosat piti lähes kokonaan kutoa yhestä ainoasta kerästä. Lankaa kuitenkin jäi ihan ihmeen kaupalla vielä jämäksikin, vaikka sukat onkin kokoa 41 (noin suurin piirtein). Tässäpä vähän todistusaineistoa:

polvisukat, kirjoneule, lumihiutaleneule, neulekuvio
Harmaa lanka on tosiaan Ville Vikingiä, valkoinen puolestaan on ilmeisesti loppumattomasta 7 Veljeksen ylijäämäkerästä.


polvisukat, kirjoneule, lumihiutaleneule, neulekuvio
Kuvista voi bongata myös pilkahduksen uudesta kodista :)

polvisukat, kirjoneule, lumihiutaleneule, neulekuvio
Mie tein sukkiin suunnitelmieni vastaisesti myös raidan, jossa oli pohjavärinä valkoinen - ihan vaan siksi, ettei lanka tosiaan loppuis kesken. 

Huomenna me lähetään autoilemaan kohti pohjoista. Mukaan lähtee näiden sukkien lisäksi muutama muukin - pitsisukat, joiden kanssa käymiäni taisteluja analysoin aiemmin täällä, ja 7 Veljestä Nostalgia -langasta kudotut piirakkasukat, joiden mielenkiintoista ulkonäköä pohdin täällä.

polvisukat, pitsisukat, piirakkasukat, villasukat
Tän sukkakavalkadin alustana toimii meän upouusi Ikea-löytö, eli kyseisen firman halvin ruokapöytä. Se on ihana.

Kuten erityisesti viimeisestä kuvasta näkyy, niin kudoin polvisukkiin valkoisen kantapään. Aika moni on mulle udeltuani kertonut, että teräosan ja kantapään pitäis olla samanvärisiä - jos kantapää on tehty jollain erillä värillä, niin sukat näyttää lasten sukilta. Ehkä ne vähän näyttääkin, mutta se on minusta aika söpöä. :-)

Mulla oli tosiaan aika lailla suunnattomia vaikeuksia saaha nuo polvisukat valmiiksi, ja ootankin innolla seuraavaa käsityöprojektia, että pääsen tekemään jotaki muuta ko kirjoneuletta (jonka tekemisestä mie luulin tykkääväni kovastikin). Ehkä mie seuraavaksi kutoa pärhäytän jotku yksväriset pitsisukat tai jotain. Sitä ennen mie taian lomailla muutaman päivän!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti