Jämälankasukkailua

Mie päätin lopettaa sukkahifistelyn hetkeksi ja tehä ihan perinteiset jämälankasukat. Varteen ihan pikkuisen kokeilin jotain kuviota - virhe. Anyways, kivan pirtsakat niistä tuli, vaikka toisen sukan kohdalla loppui kaksikin värisävyä kesken ja tuli sen myötä pari muuttujaa. Lankoina käytin seiskaveikkaa ja Viking Villeä sekä jotain ihmeellisiä jämälankanyttyröitä, joita mummoltani oli jäänyt.

jämälankasukat

jämälankasukat

jämälankasukat

Mutta sitten asiaa käsityöhaasteongelmasta - tuossa KyJy 2015 -haasteessa pitäis jollain tavalla mitata langankulutusta. Metrimäärien seuraamisesta mulla ei oo mitään hajua, ja grammojen mukaista mittaamista varten tarvitsisin kai jonkun ihmeellisen vaa'an. Millaisella vaa'alla sukkia ois hyvä punnita? 

... mie harkitsin kyllä sitäkin, että kävisin naama peruslukemilla Postissa punnitsemassa sukkani kirjevaa'alla, mutta sitten pitäis näön vuoksi ostaa kaiken maailman ihmeellisyyksiä joka kerralla. Hmmm.
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Mulla on sukkien punnitsemiseen ihan vaan Lidlistä ostettu digitaalinen keittiövaaka, joka näyttää painon gramman tarkkuudella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tommosia saa Lidlistäkin! Mie olin aivan varma, että pitää jostain käsityöliikkeestä hakea joku juuri tähän hommaan tarkoitettu sukkavaaka :D

   Poista
  2. Niitä ei enää taida olla Lidlissä, kun olivat niitä vaihtuvia keskikäytävätuotteita. Mutta melkein mistä vaan sekatavarakaupasta tai marketista saa noita digitaalisia keittiövaakoja. Niillä varmaan suurin osa ihmisistä puntaroi lankansakin, ja se on kieltämättä kätevä apu keittiössäkin!

   Poista
  3. Enköhän mie jostakin löydä! Tein tuossa juuri keittiövaakagooglailuja ja tuommosenhan saa tosi edullisesti :)

   Poista