Pitsineuletoppi, Magic Loop ja LOMA

Tänään mulla on kolme pointtia muuan ex-pääministeriä lainatakseni.

1) Aion saada neulomalla aikaiseksi kokonaisen vaatekappaleen, joka ei ole sukka.

Mie paljastin jo edellisessä postauksessa, että aion kutoa huitaista elämäni ensimmäisen topin. Oikeastaan voisin puhua Topista isolla teellä, koska huhhuijaa - kyllä on sukkien väkertäminen melko lailla helpompaa puuhaa kuin tämä homma. Projekti on siis alkanut ja haastavaksi havaittu!


Tää kyseinen Toppi on pitsineuletta, ja mallin nimi on iki-ihana Love Is In The Air. Ohje Toppiin löytyy täältä. Yhden valmiin luomuksen pitäisi nielaista 500 grammaa Drops Muskat -lankaa. Siis 10 kerää! Mie oon nyt asettanu itselleni ylevimmän tavoitteen hetkeen - neulon kerän päivässä, joten tänään topista pitäis olla jo 30% valmiina. (Kyllä, mie aloitin tämän heti ko sain edellisen postauksen julkistettua...) Tää aiheuttaa suurinta stressiä ikinä, koska tämänki päivän kerästä on vielä puolet jäljellä, ja jonku pitäis tää asunto tänään ehtiä mopatakin.


2) Haluan kutoa kahta sukkaa yhtä aikaa, mutta en todellakaan ymmärrä silmukkaryhmien syvintä olemusta.

Toppiprojektin myötä ostin viimein tähän talouteen monet pyöröpuikot. Mulla on myös langat ja kaikki valikoituna - siis sen verran, että halvimmasta mahdollisesta langasta väkertäisin perussukat, koska kaikki kuitenkin ehkä menee pieleen. Oon tähän mennessä lukenu Magic Loop -ohjeita täältätäältä ja täältä. Muutaman videonkin mie oon tästä aiheesta jo katellu, mutta en ymmärrä yhtikäs mitään. Oisko jollakulla tiedossa joku idioottivarma ohje?

3) Työt ois niinku loppu ny.


Tänään oli kesän viimeinen työpäivä. Sen kunniaksi mie olin töissä peräti tunnin etuajassa, ja ehdin napata kuvankin - eikös Maaningan kirkko olekin ihana! Kaks viikkoa mie oon nyt sitten ihan vaan lomalla. Sen jälkeen alkaakin tämän teologin viimeinen lukuvuosi, ja maisteriutumisen pitäis tapahtua kevään aikana. Melekosta!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta :) Toivottavasti lopullinen versiokin näyttää hyvältä!

   Poista
 2. Kyllä se siitä. (: Kaikki isommat projektit näyttää ja tuntuu tosi epämääräsiltä aluksi, ainakin minusta! Ja onnea opintojen loppusuoralle! Itse saan homehtua opinahjossa vielä ainakin kolmisen vuotta, huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Ja niinpä. Ärsyttävää, kun ei heti näe kättensä jälkeä vaan lähinnä koko ajan kasvavan möntin epämääräistä neuletta :D Ja kiitos! Valmistuminen on vielä ehkä vähän kammottava ajatus, melkein haluaisin jäädä itse homehtumaan vielä muutamaksi vuodeksi. Aika menee ihan uskomattoman nopeasti, kolme vuotta on lyhyt aika :)

   Poista