Ristiäislahjoja, osa 2

Muutama päivä sitten mie avasin sanaisen arkkuni liittyen siihen, mitä mahdan tulevan kummityttöni ristiäisiin lahjaksi viedä. Tälläkin kertaa pätee sama sääntö kuin viime postauksessa - jos lapsesi ristiäiset ovat ensi viikolla ja olet kutsunut minut sinne, niin lopeta lukeminen tähän. Kyllä sie nämä aikaansaannokset kohta näet muutenkin!

Tänään mie siis väkersin vauvan tossut. Tekniikka oli tällä kertaa virkkaus, jossa en oo ollenkaan niin hyvä kuin haluaisin olla. Se ei kuitenkaan haitannut yhtään, sillä nämä tossut onnistuu melkeinpä keltä vaan! Ohjeessa oli melkein jokaisen virkkaustermin kohdalla linkki videoon, jossa kunkin silmukan loihtimistapa näytettiin erittäin havainnollisesti. Suosittelen siis!

virkatut tossut, novita miami

virkatut tossut, novita miami

virkatut tossut, novita miami

Lankana näihin tossuihin käytin itselleni ihan uutta tuttavuutta, Novita Miamia. Se tuntui jotenkin hassusti pyyhkeeltä :D Puuvillalanka oli siis kyseessä. Rusetit mie loihdin pinkin Blend Bamboon jämästä. Kaiken kaikkiaan tossuista tuli yllättäen turhan isot, mutta muutoin lopputulos on tekijänkin mielestä oikein suloinen. Ja koska aikaa meni oletettua vähemmän, niin nyt pitäis keksiä vielä jotain lahjaksi vietävää...

Mie aloin muuten tänään haaveilemaan seuraavasta suuresta visuaalisesta uudistuksesta. Se ois tarkoitus saada aikaiseksi ennen seuraavaa postausta. Älkää siis hämmentykö asteittain uudistuvasta ulkoasusta!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä vois kyllä tehdä useammatkin :)

   Poista
 2. Moikka, mistä löytyisi tossujen ohje?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Vastaan kovin myöhässä, mutta ohjeen osoite on siis http://www.hopefulhoney.com/2015/02/lemon-drop-baby-booties-crochet-pattern.html :)

   Poista