Viikon mullistavin epäonnistuminen

Täällä kerroin muutama päivä sitten, että aion saada valmiiksi vaatekappaleen, joka ei ole sukka. Pitsineuletopin siis. Sitä tuossa viisi päivää noin suurin piirtein tauotta tikuttelin. Tänään sitten mittasin ja ohhoh, onpas se edistynyt. 


Ja siinä se on! Ah, niin kauniina... Ja mutkalla itsensä ympäri. Kiemuralla. Solmussa. Purkukunnossa.

Voihan sviidu, ihan oikeasti. Kun mie oon tämän purkanut, niin ette ihan varmasti näe täällä hetkeen mitään muuta kuin villasukkia. Maailman tympääntynein kutojamuija kuittaa.
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Tuttu juttu! Ja yleensä noin käy juuri silloin kun on saanut tehtyä täydellisen siistin aloituksen, jossa ei silmukat repsota ja käsiala on kauniin tasaista. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä ei oo kyllä reilua! No, tässähän sitä viisastuu, kun sattuu näitä kommelluksia. :D

   Poista
 2. Voii! :< Tiedän tunteen. Älä lannistu. Kokeilet uudestaan jossain vaiheessa - tai etsit vielä ihanamman ohjeen ja käytät langat sihen. Yrityksen ja erehdyksen kautta, niin se toimii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lannistu, aloitin jo uudestaan! Toista kertaa tätä ei ainakaan tämän neuleen kanssa satu, sen voin vannoa :D

   Poista
 3. Minäkin niin kannustan sua teelmässäsi. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun minä tähän ikään (melkein 60v) olen purkanut muutakin kuin sukkia. Neuloinpa tässä muutama vuosi takaperin kirjoneulevillatakin kymmenillä langoilla. Tein villatakin ihan niin valmiiksi että ympyröin jopa napinlävetkin ja sitten sovitin. Jäi keskelle eteen 10cm:n väli, enkä ollut lihonut sitä villatakkia neuloessani. Hihat oli sopivat mutta koko miehustan purin alun helmaresorin jättäen. Siitä jatkoin ja lisäsin helmaan silmukoita senverran että oli sopiva ympärysmitta. Kaikki lyhyetkin, noin 30cm langanpätkät käytin kun ei muuten olisi kaikki värit natsanneet.
  Että semmoinen kertomus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tää ärtymys tästä pikkuhiljaa muutu tarmoksi! Kuulostaapa melkoiselta tuo kirjoneulevillatakkiepisodi, mie en varmaan ois osannu tehä asialle yhtään mitään. Onneksi näihin ongelmiin löytyy ratkaisuja, jos ei muuta, niin se purkaminen :D

   Poista
 4. Voi ei! :( Tuo paita kun oli niin kauniin näköinen! Kunpa jaksaisit tikuttaa sen uudelleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuudes kerros uutta paitaa tulossa, eikä tällä kertaa pitäis olla mutkalla! :) En siis kauaa pitäytynyt sukkalinjalla pysymislupauksessani... :D

   Poista
 5. Voi ei! Mulle vois käydä just näin! Eli voin kuvitella miltä tuntuu. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämmöistä se on, kun innostuu vähän liikaa eikä niin justiinsa kattele, että onko se nyt varmasti suorassa...

   Poista