Löydä sisäinen körttisi

Vihdoinkin mie sain armaat körttisukkani valmiiksi! Homma alkoi tosiaan siten, että mietin käyttötarkoitusta vaaleansiniselle Ville Viking -langan jämälle. Olin tuolloin äitini luona kyläilemässä, ja Villelle löytyi kaveriksi sinistä seiskaveikkaa - homman nimeksi tuli siis körttisukat! Ihana ja helppo malli, johon mie en kuitenkaan aiemmin ollut ehtinyt tarkemmin tutustua. Ohjeen tämmöisiin sukkasiin löydät esimerkiksi täältä.

Mie olen aina ollut huono arvioimaan lankojen määrää ja riittävyyttä, joten vaaleansininen lanka loppui ihan viime hetkellä kesken. Tänään hain sitten Lankamaailman paketin Postista ja sain puuttuvat puoli metriä lankaa. Jäljellä on siis aika lailla kokonainen kerä vaaleansinistä lankaa, nyt jälleen uutta käyttötarkoitusta miettimään. Siinä sivussa mie sain paljon muitakin lankoja, mutta niistä lisää joskus myöhemmin!

körttisukat, villasukat

körttisukat, villasukat

körttisukat, villasukat

Tällä kertaa mie innostuin räpsimään kuvia ihan omalla puhelimellani, joka muuten on noin kuusi tuntia vanha - tänään siis käytiin pyörähtämässä Gigantissa. Kuvien laatu on kyllä parempi kuin edellisessä kännykässä. Siihen ei kuitenkaan paljoa vaadita, ja mie taidan jatkossakin turvautua mahdollisuuksien mukaan hovikuvaajani Henkan apuun. Itse asiassa mie juuri lahjoitinkin nämä sukat Henkalle, kun ne yllättäen mahtuivat miehen jalkaan. Tarkoitus oli tehä koon 38 naisten sukat... 

Tää oli muuten KyJy2015 -työ. Homma siis etenee, vaikkakin vähän tuskaisesti! Toivon mukaan huomenna saan taas valmiiksi yhden sukkaparin, jota viime rippileirillä yritin työstää. Ylihuomenna pitääkin sitten taas keskittyä töihin valmistautumiseen. Sunnuntaina olis luvassa saarnahommia ja ens viikolla koittaa tän kesän viimeinen rippileiri. Sinne mie aion ottaa mukaan useammat puikot, jos leiriläisten joukosta löytyisi joku asiasta innostunut!

Ps. Huomaa blogin uusi banneri! Aattelin, että kaikesta käsityöintoilusta huolimatta tuommoinen vinkeä mörkö kuvaa minua ja blogiani paremmin kuin kasa villasukkia :--) 
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Mie en kerenny ku yhen sukan leirillä vääntää, kaveriaan oottaa vielä. Ja mulla oli virkkuukoukkuja ja lankakeriä useempi kappale mukana mut emmää sit ruvennu mitää ohjelmaa väsäämään niiden ympärille kun leiriläisistä kaks kolmasosaa oliki poikia... :'D Mutta odottavat oikeaa hetkeä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riparilla on kyllä vähän haastavaa löytää aikaa kutomiselle! Meillä oli viime leirillä yksi tosissaan käsitöistä innostunut leiriläinen, mutta mulla ei ollu ko yhet puikot mukana ja nekin omaan sukantekoon varattuna. Ens leirillä pitää siis olla varautunut :D Poikien innostaminen neulomishommiin vois kyllä olla astetta vaikeampaa...

      Poista