Kirkkoekskursio ja elämäni valokuvaajana

Riparin kolmannen päivän kunniaksi me suunnattiin koko leiriporukan voimin Männistön Pyhän Johanneksen kirkkoon. Se on mielestäni yksi Suomen kauneimmista kirkoista kaikesta moderniudestaan huolimatta (ja sen takia). Samanlainen reissu tehtiin jo viime rippileirilläkin, mutta silloin minun kännykkä oli nykyistä kökömpi. Nyt mie päätin uuden Motorolani innoittamana kokeilla siipiäni valokuvaajana. Olkaapa siis hyvät!


Nyt ollaan tällaisista näköaloista palattu leirikeskusoloihin. Vielä viis yötä jäljellä, ja tän tytön kesäduunit ois yhtä konfirmaatiota vaille taputeltu!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Valoisa kirkko. (: Hihi, siunasta loppuleirille (jos saapi näin toivotella)! Itsellä työt on taputeltu tänään. Hyvinkään kirkko on hyvin samanoloinen, kävin ihan sattumalta siellä kääntymässä tässä kesällä. Ja jos Espooseen eksyt niin Tapiolan kirkko on ulkoa ihan kammottava mutta sisältä todella hieno. Suosittelen, jos modernimpi arkkitehtuuri kirkoissa kiehtoo. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja onnea alkavien vapaapäivien johdosta! :) Pitääpä laittaa korvan taakse nää sun vinkit, josko joskus muistaisin käydä tutustumassa. Oli aivan pakko googlata tuo Tapiolan kirkko, ja oli kyllä ulkopuolelta melkoinen kammotus :D

      Poista