Volga-Olgat

Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Mie katselin hieman oudoksuen erinäisten Facebookin käsityöryhmien Olga-sukkia, jotka näytti minun mielestä aikamoisen rumilta. Säälistä kuitenkin lisäsin Olgat to do -listalleni, ja nyt ne on valmiit. Oon yllättäen aikas ihastunut! Se voi kyllä osin olla langan ansiota, koska bling bling tuo aina piristystä päivään - Silver Soft on ihanaa. Tässä siis kimaltelevat hovinarrisukat:

silver soft, villasukat, olgasukat

silver soft, villasukat, olgasukat

silver soft, villasukat, olgasukat

Nyt mie oon siirtynyt jo seuraavan projektini pariin, tarkalleen ottaen Lapin sukkiin. Voi jestas! Kukaan ei kertonut mulle, että niiden väkertäminen todellakin vaatii kolmen langan käyttöä samalla kerroksella. Sanonko mitä... Ensimmäisen sukan kuvio-osuus alkaa kuitenkin kohta olla takanapäin, joten eiköhän tästä vielä selvitä.

Pikkuisen kävin tänään myös lankakaupassa. Mie hengailen tällä hetkellä siis Kuopiossa, joten otin itselleni suhteellisen uudesta kaupungista ilon irti ja googlasin lähimmän käsityöliikkeen. Se oli nimeltään Kuopion Nappi ja Nauha, ja sieltä löytyi aikas paljon Regian, Katian ja vaikka minkä itselleni (toistaiseksi) oudon merkin lankoja. Vielä en lämmennyt oikein millekään, koska en tykkää hirveän päheistä väriyhdistelmistä. Kolmet pyöröpuikot lähti mukaan, mutta tulevaisuudessa täytyy kokeilla ihan niitä lankojakin!

Lankashoppailut sun muut ei kuitenkaan seuraavaan viikkoon ole ajankohtaisia, sillä huomenna tää tyttö suuntaa rippileirille olemaan hetkellisesti vastuullinen aikuinen. Hyviä neulomishetkiä itse kullekin toivottaa siis kiireinen kesäteologi :)
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Odotan innolla Lapin sukkiasi. Tsemppiä niiden väkertämiseen ja leirille! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Alkaa vähän jo väsyttää näin kolmannen leirin kunniaksi, mutta eiköhän tästäkin kunnialla selvitä! Eka Lapin sukka onkin jo valmis, seuraavan ko sais alotettua...

      Poista