Valepalmikkosukkaset

Terveisiä tällä kertaa Rovaniemeltä! Mie matkailin tänne tänään, ja ensi töikseni päättelin toisena valmistuneen KyJy2015 -työni, valepalmikkosukat. Malli oli superhelppo, ja ohjeen siihen löydät esimerkiksi täältä. Minua ehkä hiukan hämäsi se, että 1. kerroksella nostettu silmukka vedetään neulottujen silmukoiden yli, enkä alkuun ihan tajunnut, että kyse oli silmukoista monikossa. Pienen aggressiopiikin jälkeen mie kuitenkin tykästyin näiden kutomiseen.

Seuraavassa muutama, jotka ovat taattua Lumia 900 -laatua. Jäljellä vielä kolme yötä, ja sitten mie oon hovikuvaajani kanssa pitkästä aikaa saman katon alla - elämä hymyilee ja blogin kuvista tulee laadukkaampia! :)Yksi asia tässä valepalmikkohommassa minua kuitenkin askarrutti koko kutomisoperaation ajan, sillä minun mielestä tuo varren alussa oleva 3 oikein, 2 nurin -neule ei ole mitenkään erityisen hurmaava. Sopiskohan tuohon sellainen 1 kiertäen oikein, 1 nurin -neule? Vai oliskohan se vähän epälooginen valinta... Ideoita tulevaisuuden valepalmikkosukkien reunukseen siis haussa!
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

 1. Kauniit :) ja itse en tee valepalmikkoon joustinta erikseen vaan aloitan suoraan valepalmikolla :) kivalta näyttää tuollakin tavalla kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sehän kuulostaa toimivalta ja paremmalta idealta kuin tää 3o 2n, täytyy siis kokeilla!

   Poista
  2. Tässä yks esimerkki miltä se näyttää :) http://pakkoneulootikonarkea.blogspot.fi/2015/02/jyju-15-nro18-valepalmikko-sukat.html?m=1

   Poista
  3. Näyttää kyllä hyvältä! Menee kyllä seuraavien valepalmikkosukkien kanssa kokeiluun :)

   Poista
 2. Säädin puhelimen kans ja kommentti tuli kaksi kertaa o.o siksi poistin ton toisen kommentin.

  VastaaPoista