Terveisiä Törmälästä!

Mie oon hengaillut koko tämän viikon Rautalammilla Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa Kallaveden seurakunnan rippileirillä (hui, olipas se pitkä ilmaisu!). Viimeisiä hetkiä viedään ja huomenna suuntaudutaan täältä porukalla Kuopioon konfirmaatioharjoituksiin, joista mie sitten riennänkin junaan. Määränpää siintää Kemissä, jonne meen katsomaan kummipoikaa ja hänen äitiäänkin siinä sivussa.

Tää on ollut suhteellisen helppo leiri, ei oo tarvinnu ennen tätä päivää juuri korottaa ääntänsäkään. Tänäänkin suurin kriisi on liittynyt siihen, että missä järjestyksessä itse kukakin saa lisätä puuroonsa kanelia. Asian ytimessä ollaan siis.

Ydinasiasta tulikin mieleeni tänään pidetty loppukoe, joka meni noin suurinpiirtein aika hienosti. Melkoisia helmiä sieltä joukosta kyllä löytyi:

Jumalan kolminaisuuteen kuuluu Poika joka elää ihmisenä veen päällä.

Jumalanpalvelusmusiikki on negrospirituaaleja ja gospelia.

Pyhä Henki tekee melkein kaiken.

Pääteltiin vetäjätiimin kanssa, että ihan aina ja kaikissa asioissa ei voi opetustyössä onnistua. 
Leiripaikkana Törmälä on ehdottomasti viihtyisin ikinä! Pääasiallisesti tää ei mikään leirikeskus olekaan, vaan kyseessä on erityisesti luontomatkailuun keskittynyt lomakeskus. Kuitenkin, kaikesta tästä viihtyisyydestä huolimatta, huomenna on kyllä kiva päästä viettämään vapaapäiviä.

Sukkameiningeistä sen verran, että mie oon kohta saanu tehtyä elämäni ensimmäiset valepalmikkosukat tässä leirin vapaahetkinä. On kyllä äärimmäisen helppo malli! Tässä nyt kuitenkin esittelyssä jotain aivan muuta, nimittäin vauvan sukat. Mie aloitin nämä uhkarohkeasti aivan liian minipienen lankakerän turvin, ja tässä on tulos...


Mites tästä selvitään?
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Hehhee. Itse lähden viikon päästä samoihin hommiin. :D Ja taidanpa ottaa kutimet mukaan myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, tsemppiä sinne :) Kutimet ja ripari on kyllä erittäin hyvä yhdistelmä, pääsee vähän nollaamaan riparihulinoita ko keskittyy hetkeksi kutomiseen!

      Poista