Uistinhommia

Joskus tapahtuu niin, että muuan ystäväsi päättää tunkea uistimen (!) farkkujen pienimpään mahdolliseen taskuun. Voi sattua myös sillä tavalla, että se "#¤%& uistin sitten aiheuttaa pientä tuskaa ne farkut jalassa kävellessä, kun tämä arvon ystäväsi välttämättä haluaa ne nimenomaiset farkut jalkaansa hinnalla millä hyvänsä. Nyt seuraakin monimutkainen ohjeistus tällaisia tilanteita varten - mie kokeilin tätä tänään käytännössä, ja hyvin (mutta hitaasti) toimi!

1. Pyydä - ja sen jälkeen käske - ystävääsi ottamaan farkut jalasta. Kun tämä ei sitten käykään hänelle, asennoidu kiskomaan uistin irti niin, että ne farkut ovat sittenkin jalassa.

2. Yritä mahduttaa kätesi farkkujen taskuun ja kääntää tasku niin, että uistimen koukut törröttävät jossain muualla kuin ystäväsi reisilihaksessa.

3. Tökkää kätesi varmuuden vuoksi uistimen koukkuihin ja totea, että kyllähän ne teräviä ovat.

4. Vedä uistimesta saadaksesi sen irti farkuista ja epäonnistu surkeasti.

5. Hae sukkapuikko ja vedä uistinta sillä. Kymmenen minuutin nyhertämisoperaation jälkeen uistimen koukuista kaksi on jo irronnut farkuista, mutta kolmas on aivan varmasti niin ilkimys, että se pysyy kiinni ja lujasti pysyykin.

6. Hae sakset ja yritä leikata koukku poikki. Pelkää samalla suuresti näkösi puolesta ja lopulta totea, että koukku ei katkea saksilla.

7. Leikkaa farkkuihin taskun sisäpuolelle pienenpieni reikä ja vedä viimeinenkin koukku sen kautta ulos.

8. Kuuntele tarkkaan paheksuva tuhahdus siitä, kuinka rikoit ystäväsi farkut.

9. Kerro ystävällesi näkemyksesi hänen ajatuksenjuoksunsa tasosta ja kiellä laittamasta uistinta enää koskaan farkkujen taskuun.

10. Pyydä lupa blogipostauksen kirjoittamiseen aiheesta ja ala valittaa.

Tarkennuksena vielä, että kokonaisuudessaan tää prosessi oli mielenkiintoinen ja ajoittain ihan hauskakin. Hurmaavia uistinhetkiä siis kaikille aiheesta innostuneille! 
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :D Tää oli tällainen kerran elämässä -kokemus, mitäköhän seuraavaksi mahtaa tapahtua...

      Poista