Melkein tehokasta toimintaa

Terkkuja rippileiriltä (taas)! Tällä kertaa mie majailen Poukaman leirikeskuksessa. Tää on siinä mielessä aika poikkeuksellinen leiripaikka, että tää sijaitsee ihan lähellä Kuopion keskustaa. Huono puoli on se, että heti tuossa edustalla olevan järven toisella puolella näkyy autotie ja paljon autojakin. Hyvä puoli taas on se, että lähi-Siwaan on viiden minuutin kävelymatka ja eritoten se, että kyseisessä Siwassa myydään 7 Veljestä -lankaa KOLMELLA EUROLLA per kerä! 

Käsityökuulumiset on muuten vähän vajavaisia. Aiemmin mie olen jo esitellyt vauvan sukkia, joista loppui lanka kesken, kun en osannut tarvittavaa määrää arvioida lähimainkaan. Noh, tällä kertaa päätin kutaista jämälangoista körttisukat, että saan viimeisetkin vaaleansiniset Viking Villet käytettyä. Toisesta sukasta jäi uupumaan se viimeinen vaaleansininen raita, ja voitte varmaan arvata, omistanko mie lähimainkaan samansävyistä lankaa... Siispä lähipäivinä lähtee yksi kerä Viking Villeä tilaukseen, ja pian jäljellä on jämälankaa enemmän kuin ennen tän ruljanssin alkua. Blaah.

Jotain kuitenkin tapahtuu, sillä mie oon nyt täällä leirillä ollessani tikuttanut innoissani Maariat-mallisia villasukkia. Niistä kuvamateriaalia sitten, kunhan oon muutamat oppitunnit tässä pitänyt ja saanut edes ensimmäisen sukan valmiiksi. Kyllä se tästä lähtee, vaikka leirillä pitää kauheasti antaa töiden häiritä käsitöitä!Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti